Лаври агента НКВС Рамона Меркадера, відомого як убивці Льва Троцького, не дали спокою дніпрянці, такій собі мадам Марині Меньшиковій


Однак для здійснення злочину замість льодорубу і кинджала ідейна поборниця «русского мира» прихопила з собою до Оперного театру у місті Дніпро, де трапився злочин, молоток та ніж. Інцидент стався під час антракту п’єси "Травіата" (у перекладі з італійської що означає «Пропаща жінка»). Меншикова вдарила молотком по голові колишнього учасника АТО, командира взводу полку "Дніпро-1" 45-річного Костянтина Кравченка. На відміну від Троцького,  боєць, на щастя, відбувся лише незначною травмою. 
За вчинений напад на вождя IV Інтернаціоналу Льва Троцького мексиканська влада засудила  комуніста Меркадера до 20 років тюрми. Після того, як Рамон Меркадер повністю відбув термін ув'язнення, його було таємно переправлено до СРСР. У 1960 році за вчинене вбивство кіллеру було присвоєно звання Героя Радянського Союзу з врученням ордена Леніна. 
Не знаю, чи нагородять у Москві пропащу жінку Марину Меньшикову зіркою Героя? А от нагороди від України у вигляді позбавлення волі ця жінка цілком заслужила. Ось тільки чи не відбудеться вона банальним штрафом за напад на українського воїна?

Коментарі