О. Соломаха: "Немає депутата, який не мріяв би про "розкріпачення"

7 жовтня у експертному клубі “Чиста політика” відбулася презентація проекту “Підвищення ефективності українського парламентаризму”.

Проект реалізується Вестмінстерською Фундацією за демократію (Великобританія) та Лабораторією законодавчих ініціатив (м. Київ) за участю Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень (м. Чернігів).

Головна мета проекту – реальне підвищення ефективності українського парламентаризму. Задля її досягнення проектом передбачено виокремити основні недоліки у функціонуванні Верховної Ради та розробити системні пропозиції щодо їх усунення. Крім того, реалізація цілей проекту передбачає якнайширше висвітлення поточних проблем системи українського парламентаризму та можливостей їх усунення через ЗМІ та експертне обговорення.

Вашій увазі фрагмент мого виступу, що стосувався необхідності проведення в Україні конституційної реформи, реформи виборчого законодавства та відміни імперативного мандату.


Почути та побачити також інші виступи учасників презентації можна, завітавши на сайт експертного клубу “Чиста політика”.

Коментарі