Газеті "Сіверщині" - 20 років! Моє вітання колегам.

За час свого існування «Сіверщина» стала одним із найпопулярніших інформаційних ресурсів Чернігівщини. Вона зарекомендувало себе як авторитетне джерело оперативної та достовірної інформації. Будь-яка тема, освітлювана журналістами, незмінно викликає величезну зацікавленість у читача.

І можна сьогодні з упевненістю говорити, що у вітчизняній журналістиці «Сіверщина» сформувала власні традиції та власний неповторний фірмовий стиль.

Слід відмітити й ту особливість, яка якісно різнить «Сіверщину» від інших регіональних видань, це її послідовність у відстоюванні прав і свобод людини. Тижневик не боїться соціальної відповідальності. Для нього важлива справедливість, заради якої кореспонденти видання нерідко готові ризикувати власним спокоєм і добробутом.

Двадцятирічний ювілей - це привід не лише для гордості за вже зроблене, а й чудова нагода для початку нових проектів і справ. То ж як багаторічний читач «Сіверщини» щиро бажаю її дружному колективу не зупинятись на досягненому. Шукайте нові формати, використовуйте будь-які можливості для того, щоб зробити газету ще більш цікавою і впливовою. Бажаю колегам міцного здоров'я, нових творчих звершень і зростання вдячної аудиторії.

Коментарі