Ірина Фолк про карантин в США. "Вечеря на Свободі". Ефір від 20.04.2020 р.

З Іриною Фолк (тоді ще Котенко) в буремні 90-ті жили через стінку в одному гуртожитку. Ми з дружиною вже закінчували навчання на істфаці, а вона лише вступила до інституту вивчати історію та англійську філологію. У студентські роки ми з нею потоваришували, а після - й подружилися… Час пролетів надзвичайно швидко, але він не зміг зруйнувати цю дружбу навіть й після переїзду Ірини за океан. 

Останні шістнадцять років вона живе і працює в Сполучених Штатах Америки, має чудову родину, виховує двох синів та викладає історію і англійську філологію у Gateway Technical College, штат Вісконсин. 

Сьогодні я поширюю відео, де ми спілкуємося з Іриною спеціально для запису передачі «Вечеря на Свободі». Тема нашої розмови - особливості американського життя на карантині. Де американці беруть маски, хто може зробити тест на COVID-19, чи дозволено людям гуляти в парках, як навчаються студенти і школярі, якщо у них вдома немає комп’ютерів, чи мають американці певні послаблення в своїх фінансових зобов’язаннях. На ці та інші мої питання Ірина дає відповіді. Свою розповідь вона також ілюструє коротенькими відео та світлинами, які вона спеціально зробила для нашої передачі.


Коментарі