Про свободу слова, пошту і роздержавлення ЗМІ з Олександром Назаренком




Ефір від 14 вересня 2018 р. Гість програми «Вечеря на Свободі» – голова Чернігівської обласної організації Національна спілка журналістів України (НСЖУ) і ГО «Асоціація регіональних ЗМІ», заслужений журналіст України Олександр Назаренко. П'ятничний ефір на "Свободі.ФМ" ми намагаємося робити легким і смачним. Але життя – штука складна і це не завжди нам вдається. Сьогодні саме такий випадок. 

Попри бажання наговорити вам, шановні слухачі, безліч приємних слів, спілкуватимемося переважно на складні та неоднозначні теми... Напередодні чергової річниці зникнення журналіста Георгія Гонгадзе з ведучим Олександром Соломахою говоримо про те, чи вільно себе почувають незалежні ЗМІ в Україні. 

І, звісно, про актуальні профільні питання, як ось: 
- чи вдалим є експеримент з "Укрпошта" і як виживатимуть друковані видання Чернігівської області? - реформування державних і комунальних друкованих ЗМІ за новим (2015-го року) законом: яка нині ситуація в цьому плані щодо 27 таких видань на Чернігівщині і як почуваються сьогодні ЗМІ, що вже пройшли цей процес? 
- як чернігівська медіаспільнота планує відзначити сумну роковину 16 вересня?

Коментарі