Моє випадкове знайомство з чудовим художником Володимиром Наталушком





Наприкінці літа у центрі Чернігові нерідко можна було бачити художника з мольбертом, який з натури олійними фарбами малює стародавнє місто. Це живописець Володимир Наталушко. 

Володимир Анатолійович народився в 1971 році в Чернігові. Закінчив Пензенське художнє училище ім. К.А.Савіцкого, потім - Всеросійську Академію живопису, скульптури та архітектури за спеціальністю «Станковий живопис». З 1997 року митець живе і працює в Чернігові. Постійний учасник обласних та всеукраїнських художніх виставок. З 2008 року - член Спілки художників України. Роботи майстра знаходяться в приватних колекціях України та за кордоном. 

У спадщині художника є натюрморти і портрети. Але переважають пейзажні картини. Художник постійно з великим захопленням і щирими почуттями пише панорами і заповідні куточки Чернігова. На фото: Володимир Наталушко працює над полотном, де зображено історичну споруду нинішнього Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм. Коли робилися світлин, то картину ще не було завершено. Та навіть зараз вона вже вражає своїми теплими літніми кольорами і майстерністю виконання…

Коментарі