Провінція це діагноз, або без шансу на одужання

У Києві з’явиться власна Алея зірок.

Про це нещодавно повідомило Головне управління по взаємодії із ЗМІ та зв'язків з громадськістю Київської міської держаадміністрації. Визначення почесних людей для розміщення їхніх імен на Алеї відбудеться після вивчення громадської думки. Очевидно, що в основному Алею прикрасять зірки з іменами популярних в Україні спортсменів, співаків та кіноакторів.


Цакаво, а якби у Чернігові з’явилася подібна ініціатива і місцевим жителям запропоновули обрати своїх достойників? Гадаю, що з цієї акції нічого б яскравого не вийшло. Адже варто лишень спалахнути на місцевому небосхилі бодай маленькій зірочці, то вона одразу ж починає шукає своє місце під сонцем в столиці. Бо вважається, що сьогодні лише там можна зробити вдалу кар’єру актора чи співака. Нажаль, сьогодні все, що знаходиться за межами адміністративного кордону Києва, приречене називатися аж ніяк не романтичною назвою - провінція. Яка, проте, продовжує залишатись цікавою для людини, необділеної містечковим патріотизмом та почуттям гумору.


Коментарі

як киянина мене таке щастя як "алея зірок" геть не радує

але з іншої сторони які шикарні теми з'являться на улюблених "рагулях"

доречі кіпча то дуже не зручно бо після допису коментаря доводиться перемикатись з укр на енг... а у мене 5 мов... довго клацати доводиться
Oleksandr Solomakha каже…
Так, власне, тут питання не стільки про "алею зірок", як про можливості реалізуватися людині, зробити яскраву кар’єру... За поодинокими виключеннями вдалий шоу-бізнес можливий сьогодні лише в Києві.
"За поодинокими виключеннями вдалий шоу-бізнес можливий сьогодні лише в Києві"

може воно і на краще))) але я в принципі цей продукт не споживаю тому судити мені важко