Про заборониу російських соцмереж і програмного забезпечення

Тут через заборону російських соцмереж і т.д. піднявся ґвалт. Частина френдів заявила про неготовність сприйняти обмеження своїх конституційних прав. І що цікаво, серед тих, хто проти заборони російських соцмереж і програмного забезпечення є й ті, хто ще вчора волав про необхідність запровадження в Україні воєнного стану!

Панове, а ви знаєте, що введення воєнного стану, серед іншого,  передбачає і тимчасове обмеження конституційних прав і свобод людини і громадянина? Військове командування може заборонити діяльність партій і громадських організацій. Про вибори, а відтак, й про можливість демократично переобрати владу, також можна забути. Військовий стан дозволяє державі тотально контролювати діяльність ЗМІ, культурних установ і друкарень. Ви готові до цього?



Гібридна війна, що триває вже четвертий рік, потребує нестандартних рішень і кроків. Яких саме? Я не знаю. Але переконаний, що від того переможемо ми в цій війні, чи ні, залежатиме і те, чи буде Україна справді вільною і демократичною.

Коментарі